Presentkort för en hemstädning - Den perfekta presenten

Försöker du komma på vad du ska ge till den där speciella personen i ditt liv? Fundera över att köpa ett presentkort på städning av hemmet!

Ge gåvan av ett rent hem i present

Städning av hemmet som present kan vara just det som gör din speciella persons dag. Om du har en person på din lista som du ska köpa present åt och som är svår att köpa till, fundera på om detta kunde vara en bra lösning. Att ge bort goda gärningar och tjänster är ett utmärkt sätt att göra klart din ”att göra”-lista.

Kolla runt efter olika städfirmor och specialister som kan arbeta tillsammans med dig för att skapa det perfekta presentkortet för personen på din lista Alla blir glada om någon annan tar hand om städningen hemma. Du kommer att märka att du kan skapa en skräddarsydd ren upplevelse för dina kära, såsom att städare kommer till hemmet två gånger i månaden under några månader. Eller så kan de komma vid ett särskilt tillfälle för att hjälpa till med ett större städprojekt.

Behöver någon du känner städhjälp? Ge bort ett presentkort för flyttstäd

presentkort på hemstädning

Personen som du köper presentkortet till kommer verkligen att uppskatta den extra hjälpen och motivationen som presentkortet ger dem vid ett större städprojekt. Att få hjälp till sådana saker som att putsa fönstren eller måla om i sovrummen blir en present som fortsätter att ge efter det är klart. Ett städpresentkort kan vara just det som inspirerar till nödvändiga renoveringar eller förändringar i hemmet hos din vän eller familjemedlem likaså. Och det kommer garanterat spara både tid och pengar, för att inte tala om hur tråkigt det är att själv städa huset.

Ett presentkort på städning av en städfirma kan vara starten till ett gott förhållande till firman som kan leda till att man använder sig av dem i flera år. Detta betyder att denna present är något man kan njuta av många år framöver. Du gör allt grundjobb åt personen i fråga genom att hitta en pålitlig städfirma, och hen får endast njuta av alla fördelar.

Precis som ett presentkort med en spabehandling så är ett presentkort med städtjänster från en städfirma något som är verkligen personligt. Mottagaren får njuta av upplevelsen av att få ett riktigt rent hem. Detta påverkar både deras liv och attityd direkt. Ett rent och städad hem kan förbättra en persons syn på livet genom att få dem att känna sig mer avslappande och utan bekymmer. Därför bör du överväga att ge bort ett presentkort som gåva till en vän eller familjemedlem.

Kolla runt i ditt område efter städare eller städfirmor som är villiga att sätta ihop ett presentkortspaket åt dig. Se till att städfirman har goda referenser. För att se till att du köper tjänsterna av en ordentligt bra firma kan du faktiskt kolla med dina vänner eller familj efter rekommendationer. En bekant kanske känner till ett städföretag eller individuell städare som har en lång historik av utomordentligt och högkvalitativ service. Då kommer chansen vara än större att din present blir lyckad.

Om du inte har några rekommendationer du kan jobba utifrån kan du kolla i den lokala telefonkatalogen efter namn och nummer till olika firmor. Din lokala motsvarighet till ”Gula sidorna” kan också vara en god källa till att hitta en pålitlig städfirma med gott rykte. Oavsett hur du går tillväga för att hitta en städfirma som ser seriös ut, se till att du tar dig tid att se till att städfirman du anlitar är lagliga. För du vill förmodligen att din familj eller din kära vän som du ska ge denna present till ska få en bra upplevelse.

Att hitta den perfekta presenten att ge en kär vän behöver inte vara svårt. Att ge dem ett presentkort med en god gärning och tjänst är en utmärkt lösning då du ska ge bort presenter. Städtjänster i hemmet blir en fantastisk, underbar och långtidsverkande gåva som hen kan njuta av i många år framöver.

Flyttstädning prisförfrågan

  1. Fyll i formuläret
  2. Städfirma informeras om intresse
  3. Du får inom kort offert